Den revolusjonerende HP (High Performance) serien til Petra er utviklet gjennom mer enn 5 år med uttesting og forskning. Petra 0101 HP består en blanding ulike hvetekorn, deriblant patentert spiret hvetekorn. Dette gir svært velsmakende og stabile produkter.
Melet er noe grovere (Tipo 1), og har mer fiber, enn de mest vanlige pizzamelene. Petra 0102 HP er et sterkt mel (W320-340) og velegnet for både kort- og langtidsgjæring (4-6 timer ved romtemperatur og 24-48 timer i kjøleskap). Passer svært godt til bruk på pizza, foccacia og alle typer brød.
Ved bruk til pizza anbefales middels hydrasjon (60-70%).
Petra mel oppbevares tørt og kjølig, og for å beholde maksimal kvalitet bør melet ikke utsettes for direkte lys og/eller varme.
Kan inneholde spor av soya.
Spesifikasjoner
Malingsgrad:
|
Tipo 1
|
Luftfuktighet:
|
maks 15,5%
|
W:
|
320-340
|
P/L:
|
0,55-0,65
|
Hydrasjon:
|
60-70%
|
Gjæringstid 20°C:
|
6t (opptil)
|
Gjæringstid 4°C:
|
48t (opptil)
|
Næringsinnhold (pr 100g)
Karbohydrater:
|
72,0
|
Fiber:
|
2,0
|
Fett:
|
1,5
|
Proteiner:
|
13,2
|
Salt:
|
0,003
|
Energi (kj):
|
1520
|
Energi (kcal):
|
358
|
Forpakningsstørrelse