Abbey ekstraktsett Mangrove Jack's Traditional Series

Abbey ekstraktsett

Mangrove Jack's Traditional Series

Varenr:101998

Lett til moderat maltsøthet, med tørr avslutning med litt alkohol som blir tydelig i ettersmaken. Merkbart preg fra belgisk gjær med lett karamellisert sukker og honningaktig sødme på ganen.

OBS: Trenger i tillegg  Dextrose eller Flytende Maltekstrakt for å oppnå ønsket alkoholnivå.

Merk at ekstraktsettet lager 10 liter ferdig øl.

299,-
-+
14på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Abbey ekstraktsett

 

Lett til moderat maltsøthet, med tørr avslutning med litt alkohol som blir tydelig i ettersmaken. Merkbart preg fra belgisk gjær med lett karamellisert sukker og honningaktig sødme på ganen.

 

Antall liter ferdig produkt: ca 10 liter
Alkoholprosent: ca 8%
IBU: 22-28
Farge: Ravfarget
Anbefalt gjæringstemperatur: 20-25°C
Estimert SG*: 1.011

*Estimert SG; oppgitt mål for mengde restsukker (Specific Gravity, målt med hydrometer når ferdig utgjæret. Omtales også som FG = Final Gravity). SG-verdiene finnes her: https://mangrovejacks.com/pages/sg-readings

Til dette ekstraktsettet vil du i tillegg trenge 0,6 kg Pure Liquid Malt Extract, eller 0,5 kg dextrose (druesukker) for å oppnå ønsket alkoholprosent
 

Det anbefales å rehydrere tørrgjæren før bruk. Kok opp ca 1 dl vann til 1 pakke gjær. Deretter avkjøles vannet til ca den anbefalte gjæringstemperaturen. Dryss i den tempererte tørrgjæren, la stå i ca 10 minutter. Benytt en desinfisert skje til å røre ut gjæren. La gjæren stå i ytterligere 10 minutter. Deretter er den klar til bruk.

Klikk her for å lese en oversatt versjon av fremgangsmåten for å lage øl av ekstrakt:
se også https://cdn.shopify.com/s/files/1/0195/8620/files/V3_MJ_GENERIC_INST_HR.pdf  

Teknisk info

Produktinformasjon

Volum 10 liter


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
12264