Grainfather Deluxe Upgrade Kit Grainfather Deluxe Upgrade Kit Grainfather Deluxe Upgrade Kit Grainfather Deluxe Upgrade Kit

Grainfather Deluxe Upgrade Kit

camlocks, silbunn og lokk med håndtak

Varenr:102611

Dette er en sammensatt pakke med anbefalt tilleggsutstyr for å oppgradere brukervennligheten på din Grainfather.


Innhold i pakken:

990,-
-+
12på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dette er en sammensatt pakke med anbefalt tilleggsutstyr for å oppgradere brukervennligheten på din Grainfather.
Pakken inneholder Cam Lock Conversion Kit, Silbunn for bedre filtrering mot sirkulasjonspumpen, og et glasslokk med håndtak.


Glasslokk:

Glasslokk med hull i midten for sirkulasjon. Passer til Grainfather, BrewZilla 35 og Digiboil 35.
Håndtak er inkludert.

En fin oppgradering til Grainfather ettersom standardlokket ikke har noen form for håndtak.

Merk at på Grainfather vil det ikke lenger passe å sette motstrømskjøleren oppå lokket pga håndtakene.
Vi anbefaler å plassere motstrømskjøleren ved siden av apparatet, på en stol eller lignende. Dette er uansett nødvendig dersom man ønsker muligheten til å bruke whirlpool vispen fra Grainfather.
Denne er anbefalt av Grainfather og har 3 viktige funksjoner. Den gir mulighet for whirlpool humle, den bidrar til bedre bunnfelling før avtapping, og den kan brukes i gjæringskaret for innpisking av oksygen.

Silbunn:

Den falske bunnen gir deg en mye større filteroverflate for sirkulasjonspumpen, noe som gir deg muligheten til trygt å bruke større mengder humle enn før. Se video lenger nede på siden.

Silbunnen kan fint brukes som vanlig falskbunn ved mesking uten silkar, men da er det anbefalt å bruke meskepose i tillegg for å sikre god nok filtrering. Meskepose vil i tillegg gjøre det lettere å få ut malten etter ferdig mesk.

Diameter 297mm. 3 støtteben, h 35mm. Hullene har en diameter på 2mm


Grainfather Cam Lock Conversion Kit:

Grainfather Connect er et flott system med mange gode funksjoner. På den annen side kan alt bli bedre….. Vi har mang en gang irritert oss over skrukoblingene – hvorfor har man ikke hurtigkoblinger når man skal bytte mellom resirkuleringsarm og motstrømskjøler?

Det mest vanlige hurtigkoblingssystemet innen den profesjonelle bryggerverden er Tri-clamp. Dette systemet er forholdsvis dyrt, og man er uansett nødt til å skru på og av – og ikke minst holde styr på pakninger …. For hjemmebryggere er Cam-lock et svært godt alternativ – funksjonelt og rimelig.

Vi på Ølbrygging har satt sammen et ombyggingssett med de nødvendige delene du trenger for å få et Cam-lock® system på din Grainfather. Settet leveres nå med ny sirkulasjonsarm med camlock ferdig montert! Tidligere måtte man kutte den gamle sirkulasjonsarmen med baufil for å montere en klemringskobling, dette slipper du altså nå! I tillegg er denne sirkulasjonsarmen noe høyere enn den som leveres med Grainfather, slik at det nå er mulig å ta av lokket uten å løsne sirkulasjonsarmen.
Når du har utført monteringsjobben vil du få et system som vist på bildet, med økt funksjonalitet og mindre belastning på festepunktene fra arm til bryggekjele.

Med Camlock på Grainfather vil det også være mulig å bruke Brewzilla Whirlpool Arm som ekstrautstyr.

 

Se David Heaths videoer om ombyggingssettet og silbunnen her:

 

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
21039