12170 12170

Blefa fatpakke

Startpakke inkludert 20L G-kobling fat

Varenr:101985

Har du vurdert å begynne med fat?


Her har vi sydd sammen en pakke for fat med G-kobling, bestående av kvalitetsdeler fra blandt annet Micro Matic, KegLand, DuoTight og EVABarrier. Pakken leveres med piknik kran, slik at du lett kan kombinere pakken med det du måtte ønske av tappetårn, tappekran eller annet.


Spar kr 600,- på ordinære priser!

 
Sjekk anbefalt tilbehør lenger nede på siden.

3 290,-
-+
Pakke
Bestilt fra leverandør
Ubekreftet ankomstdato:
16.11.2020
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dette 20 liters kvalitetsfatet fra tyske Blefa gmbh har det blitt levert over 30 millioner av til bryggeribransjen siden 1968. Hvert fat gjennomgår test og kvalitetskontroll før de sendes ut fra fabrikk og produsenten gir hele 30 års garanti. Dette er fat for deg som søker ekstra kvalitet og et produkt som varer livet ut.


Vi har som over satt sammen en komplett pakke som inkluderer en presis MK4 regulator med to manometere og overtrykksventil, overgang til Sodastream flaske, Duotight hurtigkoblinger for rask og fleksibel sammenkobling, EVABarrier diffusjonstett slange i tilpasset lengde for å unngå skumproblemer (testet ut og kvalitetssikret). Standard i pakken er også en hendig piknik kran. I tillegg kommer en høykvalitets fatkobling type G fra Micro Matic. Om man ønsker montering på tårn, kjøleskap eller annet – kan du sjekke anbefalt tilbehør under.


Merk at CO2 flaske ikke er inkludert. Det følger med overgang for AGA/Sodastream flaske, noe man lett får kjøpt til hyggelige priser på Europris, Clas Ohlson og lignende butikker. De fleste steder har også pantemulighet på disse.


Montering:

Link til norsk monteringsguide for Blefa Fatpakke

Settet leveres i deler og må monteres før bruk. Med DuoTight hurtigkoblinger er denne jobben svært enkel. Det følger med en slangeklemme som brukes for sikre at ølslangen sitter godt fast på den medfølgende piknik-kranen. Det brukes en hurtigkobling fra 5mmx8mm slange til en liten bit 6mmx9,5mm for å gjøre tilkoblingen til piknik-kran eller annen standard slangenippel så enkel som mulig. 


Slanger: 3m EVABarrier 5mmx8mm brukes til ølslange. 1m EVABarrier 5mmx8mm benyttes som CO2 slange. I tillegg følger det med 3 x 10cm EVABarrier 6mmx9,5mm brukes som overgang til hurtigkoblingene på Micro Matic G-kobling, samt til piknik-kran eller annen standard slangenippel.


Med i settet følger det også med en lavprofil 90 grader bend i rustfritt stål for fatkoblingen. (se bilde nr. 2). Denne er svært nyttig dersom fatet skal plasseres i et lavt kjøleskap. 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
12170
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.