East Kent Golding 2018 5kg

East Kent Golding 2018 5kg

5,1% - 5,8% alfasyre

Varenr:101978
East Kent Golding – Ypperlig engelsk humle! Meget typisk Engelsk humle. Aromaen er både søt og salt, med duften av søte citrus frukter og behagelige nektarfulle blomster.
1 590,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Ta kontakt for leveringstid.
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

East Kent Golding – Ypperlig engelsk humle! Meget typisk Engelsk humle. Aromaen er både søt og salt, med duften av søte citrus frukter og behagelige nektarfulle blomster. Ølbryggere over hele verden elsker denne.

East Kent Golding tilhører Golding familien, og regnes som en Premium humle. Den er hyllet både i UK og dens tidligere koloni USA. Kent er en region i England, hvor byen Canterbury ligger (Det er de som har erkebiskopen som kroner britiske monarker, husker du kanskje.). Markedet i Canterbury er stedet hvor humlen først ble introdusert i 1790. Noen liker å kalle humlen for Canterbury humle selv om andre ikke er videre fan av den betegnelsen. East Kent Golding definerer engelske Pale Ales og Ales produsert i området. Den er meget typisk engelsk.

East Kent Golding bidrar med aroma under hele koketiden og som tørrhumle. Denne humlen har en alfa verdi i området 4,5-6,5% som jo er noe lav bitterhet i øl. Den spiller ofte på lag med Fuggle humlen i engelske oppskrifter. Aromaen er både søt og salt, med duften av søte citrus frukter og behagelige nektarfulle blomster.

Den produserer store humle blomster som er heller vriene å høste, i tillegg gir den et lavt antall blomster og er en del utsatt for sykdom og sopp. Men kjærligheten den får fra ølbryggere verden over, gjør at den er å finne på markedet i lang tid fremover.

Alfasyre: 5,1 - 5,8%

Årgang: 2018

Opprinnelsesland: UK

Egenskap/bruk: Aromahumle

Mer info: http://beerlegends.com/east-kent-golding-hops


Teknisk info

Produktinformasjon

Årstall 2018
Bruksområde Smak og aroma
Land / område England


Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser
12147