Saaz 2018 100g

3,5% alfasyre

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr:102080
Saaz - Høyt aktet og æret humle! Saaz humlen har forandret bryggeverden for alltid.
99,-
Velg Variant her:
-+
20+ på lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Saaz - Høyt aktet og æret humle! Saaz humlen har forandret bryggeverden for alltid. Den mest brukte og kjente humle i ølverdenen er Saaz. Saaz gir en pepperaktig sammensatt aroma som passer som hånd i hanske til alle lagerøl. Og, også til en del ales, spesielt belgiske ales benytter Saaz.Saaz Humlen har forandret bryggeverden for alltid. Den er aktet og æret fordi den bidro til å definere europeiske Lagers og Bohemian Pilsners. Den er derfor den mest brukte og kjente humle i ølverdenen. Saaz er en naturlig variant fra Tsjekkia, som kommer fra området rundt byen Saaz i Bohemia. Denne dyrkes også i Belgia og USA, men er da opprinnelig Tsjekkisk.

Saaz er mye brukt i Tsjekkisk Pils, Lager, samt europeiske og Belgiske øl av samme type. Alfa nivået på 2,0-6,0% er meget lav, noe som gjør at den er mest brukt som aromahumle. Men hvis den blir brukt som bitterhumle, gir den en meget delikat bitterhet, grunnet forholdet mellom alfa- og betasyrene.

Saaz gir en pepperaktig, kompleks aroma som passer som hånd i hanske på alle lagerøl. Men også en del ales, spesielt belgiske ales benytter Saaz.

Alfasyre: 3,5%

Årgang: 2018

Opprinnelsesland: Tsjekkia

Egenskap/bruk: Aromahumle

Mer info: http://beerlegends.com/saaz-hops

Teknisk info

Produktinformasjon

Årstall 2018
Bruksområde Smak og aroma
Land / område Tsjekkia


Support
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
12779
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.