Cornelius Fatpakke Cornelius Fatpakke

Cornelius Fatpakke

Startpakke inkl valgfritt corneliusfat

Varenr:101984

Har du vurdert å begynne med fat?

Her har vi sydd sammen en pakke for Cornelius fat, bestående av kvalitetsdeler fra blant annet KegLand, DuoTight og EVABarrier. Pakken leveres med piknik kran, slik at du lett kan kombinere pakken med det du måtte ønske av tappetårn, tappekran eller annet.

Sjekk anbefalt tilbehør lenger nede på siden.

2 473,-Tilbudspris
3 047,-Ordinær pris
Forventet på lager:03.10.23
BeskrivelseTilpassTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dette hendige Cornelius fatet fra KegLand rommer 19l, veier under 5 kg og leveres i høy rustfri kvalitet. Det har gummi sokkel og topp, leveres med 2 faste Ball Lock koblinger (hann-koblinger, for øl og CO2), stigrør og sikkerhetsventil. Fatet er trykktestet til 5 BAR, og kan derfor benyttes til tvangskarbonering av øl.

Vi har satt sammen en komplett pakke som inkluderer en presis MK4 regulator med to manometere og overtrykksventil, overgang til Sodastream flaske, Duotight hurtigkoblinger for rask og fleksibel sammenkobling, EVABarrier diffusjonstett slange i tilpasset lengde for å unngå skumproblemer (testet ut og kvalitetssikret). Standard i pakken er også en hendig piknik kran. Om man ønsker montering på tårn, kjøleskap eller annet – kan du sjekke anbefalt tilbehør under.

Merk at CO2 flaske ikke er inkludert. Det følger med overgang for AGA/Sodastream flaske, noe man lett får kjøpt til hyggelige priser på Europris, Clas Ohlson og lignende butikker. De fleste steder har også pantemulighet på disse.

Montering:

Link til norsk monteringsguide for Cornelius Fatpakke

Settet leveres i delevis ferdig, men noe må monteres før bruk. Med DuoTight hurtigkoblinger er denne jobben svært enkel.

Slanger: EVABarrier 4mmx8mm brukes til ølslange. EVABarrier 5mmx8mm benyttes som CO2 slange.

Innehold i pakken: 

  • Corneliusfat (valgfritt 19l/9l)  
  • CO2 regulator MK4 
  • Ølslange med koblinger og piknik-kran
  • CO2 slange med kobling og tilbakeslagsventil
  • Ekstra corneliusfat (valgfritt)*

*OBS: Om du ønsker å kunne tappe fra mer enn ett fat om gangen vil det kreves mer utstyr.

Tilpass
Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
Cornelius FatpakkeStartpakke inkl valgfritt corneliusfatSuper fornøyd med produktet å hyper rask levering fikk varene på under 24t
Arne02.09.2022Upassende?
Cornelius FatpakkeStartpakke inkl valgfritt corneliusfatFlott pakke. Alt du trenger for å servere og karbonere dine drikker i ett sett. Elsker regulatoren.
12160