13347 13347 13347 13347 13347

5 liters Mini Keg med tappeløsning

komplett pakke

Varenr:102173

Pakke bestående av 5 liters Mini Keg med komplett tappeløsning og en genial isolasjonskappe med kraftig skulderstropp. Du får med regulator for 16g CO2 patroner, piknik kran med skumdempende slange og ball lock koblinger.

Denne er perfekt å ha med på tur. 5 liter tilsvarer 15 x 0,33 flasker.

Med ball lock tilkoblingen fungerer Mini Keg'en som et vanlig Corneliusfat, med den fordelen at den kan ligge nede pga silikonslange fremfor stivt stigrør. Den passer derfor lett inn i de fleste kjøleskap.

1 799,-
-+
Send meg mail når varen er på lager
Midlertidig utsolgt!
Ta kontakt for leveringstid.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Mini Keg 5 liter fra Kegland er spesielt tilpasset slik at den får plass i de fleste termobager/kjølebokser.

Du kan fint karbonere med sukker, eller karbonere direkte med gass ved hjelp av ball lock tilkobling. Merk at disse fatene kan plasseres liggende i kjøleskap ved bruk av Ball lock tilkobling, siden denne bruker en silikonslange fremfor et stivt stigrør slik vanlige fat har.

Mål Mini Keg 5 Liter: 175mm x 280mm
Det anbefales å rengjøre fatet ordentlig før bruk.


Med Ball Lock tilkoblingen kan du benytte en rekke typer tappeutstyr. Koblingen har Ball lock for CO2 (inn), Ball lock for øl (ut), og sikkerhetsventil 2,5 bar. Kombinert med en mini regulator og en enkel tappeslange med kran, så har du et perfekt lite fat du kan ta med deg på tur.

Isolasjonskappen har kraftig skulderstropp og lommer for 16g CO2 patroner. Laget av 8mm tykk neoprene. Har selvlysende trykk.


Inkludert i pakken:

Teknisk info

Produktinformasjon

Volum 5 liter


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
13347