BrewZilla 65L generasjon 3.1.1 BrewZilla 65L generasjon 3.1.1 BrewZilla 65L generasjon 3.1.1 BrewZilla 65L generasjon 3.1.1 BrewZilla 65L generasjon 3.1.1 BrewZilla 65L generasjon 3.1.1 BrewZilla 65L generasjon 3.1.1

BrewZilla 65L Gen 3.1.1

med 1 år Brewfather Premium inkludert

Varenr:102196

BrewZilla 65L fra Kegland, versjon 3.1.1 Ønsker du muligheten for å brygge større batcher er dette apparatet for deg. Svært prisgunstig uten å gå på kompromiss med kvalitet. Denne er i likhet med 35L varianten svært enkel å bruke og lett å rengjøre. 

Du kan også fint brygge små batcher på denne. Spesielt på sterke øl kan dette være en stor fordel, da det er mer enn nok plass til malt, og faren for at det koker over blir fraværende.

Varmeelementene har av/på brytere for 500W, 1000W og 2000W. Dette gjør apparatet svært fleksibelt dersom du ikke har tilgang til 16A kurs. Har du kun 10A tilgjengelig benytter du max 2000W ved oppvarming. (2500W kan for noen fungere på 10A, avhengig av lokal spenning og type sikring).

Du får nå 1 år Brewfather Premium inkludert ved kjøp av BrewZilla!
Koden kan benyttes for både nye og eksisterende Premium brukere.

6 249,-Tilbudspris
7 790,-Ordinær pris
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

BrewZilla 65L Generation 3.1.1

Med gode materialvalg og funksjoner har KegLand utviklet Brewzilla 3.1.1 til å bli en ekte utfordrer til de dyrere bryggeriene i markedet. Silkaret er forbedret med tykkere stål. I tillegg følger det med en silbunn som fungerer som filter for å motvirke at pumpen går tett. Resirkulasjonsarmen er festet med Camlock for enkel montering på og av. For de som bruker heis eller vinsj for å løfte ut silkaret har løftearmen nå en bøyning i midten.

Med tre individuelt styrte varmeelementer, 500W, 1000W og 2000W, har du muligheten til å effektivt holde temperaturen under mesking uten fastbrenning i bunnen. Dette gjør også apparatet svært fleksibelt dersom du ikke har tilgang til 16A kurs. Har du kun 10A tilgjengelig benytter du max 2000W ved oppvarming. (2500W kan for noen fungere på 10A, avhengig av lokal spenning og type sikring).

Ønsker du å stegmeske går det enkelt ann å programmere opp til 6 trinn. Dette kan også benyttes til å stille inn forsinket start:
Fyll bryggeriet med vann, sett ønsket starttidspunkt ved å programmere steg 1 til å holde 20 grader i ønsket tid, gjerne til neste morgen eller når du kommer hjem fra jobb. Sett ønsket oppvarmet temperatur i steg 2, og du blir møtt av riktig temperatur på den angitte tiden.

Kontrollpanelet er vanntett, så du slipper å bekymre deg for overkok og søl. I tillegg har displayet funksjon for å kalibrere termometeret dersom temperaturen ikke lenger stemmer overens.

Apparatet er svært kompakt. Når du pakker apparatet vekk opptar det kun 60cm x 60cm x 85cm høyde.

Link til norsk brukermanual

Egenskaper:

 • Rustfritt 304 stål
 • Nøyaktig markering for litermål (og gallon)
 • Isolerte varmeelementer som sørger for raskere oppvarming
 • Svært nøyaktig temperaturavlesning (+/- 0,5°C)
 • Inkludert kjølespiral* i rustfritt stål (rørdimensjon 12,7mm)
 • Digitalt bakbelyst temperaturkontroll/display
 • Tidsinstilling for utsatt oppstart
 • Stegmesk funksjon
 • Silkar med tilbehør
 • Brytere for 3 varmeelementer (500W, 1000W og 2000W)
 • 1/2” BSP rustfri kran med 13mm slangenippel
 • Innebygd magnetpumpe

 

Anbefalt maltmengde: max 15 kg.

Bryggerens høyde: 69cm
Høyde med silkar i øverste posisjon: 113cm
Diameter: 41cm (ex sirkulasjonsrør, kran og display)
 

*Kjølespiral leveres uten koblinger. Klemringskoblinger, slangekoblinger ol må bestilles i tillegg, se under "Tilbehør" lengre nede på denne siden.

 

 

 

Brewfather bruker det siste innen webteknologi for å gi deg den beste bryggeprogramvaren som er tilgjengelig. Kan brukes i hvilken som helst moderne nettleser og mobil enhet. Jobb offline med automatisk synkronisering straks du er tilbake på nettet. Brewfather kombinerer en kraftig oppskriftsdesigner med intuitiv batchsporing og lagerstyring for å gjøre bryggedagen din enklere. Integrert synkronisering med mange populære enheter som blant annet Tilt, Plaato og SmartPID.

www.brewfather.app

Med tilsendt rabattkode får du 1 års Premium abonnement. Koden kan benyttes for både nye og eksisterende Premium brukere

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
BrewZilla 65L Gen 3.1.1med 1 år Brewfather Premium inkludertJeg har brygget øl i 8 år nå. Jeg har nå hatt min Brewzilla 65L i snart 1 år. Gikk over fra GrainFather G30 fordi jeg ønsket å lage 50L ferdig øl og Brewzilla 65L har jeg vært veldig fornøyd med. Det at en kan bruke den både på 10A og 16A stømkurs er veldig bra. Kjører den på 3500W på 16A kurs i garasjen og da går oppvarmingen raskt. Bra byggekvalitet, gode håndtak rundt og godt varmeelement. Synes pumpen er god og at det er camlock på den er svært bra. bra humlefilter i den og liker det meste med den, noe minus er controlleren. Selve controlleren er jeg ikke så fornøyd med, den sitter lavt og har ikke WiFi eller blåtann, men det kan en kanskje ikke forvente til denne prisen. En kan programmere utsatt oppvarming og forskjellige steg ved mesking. Jeg er alt i alt svært fornøyd med Brewzilla 65L til den prisen og kommer til å ha denne i mange år fremover.
17745