FermZilla 27L Conical FermZilla 27L Conical FermZilla 27L Conical FermZilla 27L Conical FermZilla 27L Conical FermZilla 27L Conical FermZilla 27L Conical FermZilla 27L Conical FermZilla 27L Conical

FermZilla 27L Gen 2 Conical

PET gjæringstank med bunnventil

Varenr:102234

FermZilla Conical er en konisk PET-gjæringstank fra Kegland. Med denne kan du sikre at hele gjæringsprosessen og overføring til fat skjer oksygenfritt. FermZilla kan trykksettes opp til 2,4 bar ved hjelp av ball lock koblinger. I bunnen er det en stor praktisk oppsamler for gjær.

27-liters versjonen er spesielt tilpasset brygging av 19-25 liter øl. Denne størrelsen er anbefalt av produsenten opptil 25 liter ved gjæring under trykk. 27L er en forbedring til den tidligere 35L størrelsen som har for mye headspace når den brukes til å gjære under trykk.Klikk her for å sammenligne de forskjellige FermZilla variantene

1 499,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Ta kontakt for leveringstid.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Les vår artikkel om "Gjæring under trykk" her

FermZilla Conical er en konisk PET-gjæringstank fra Kegland. Med denne kan du sikre at hele gjæringsprosessen og overføring til fat skjer oksygenfritt. FermZilla kan trykksettes opp til 2,4 bar ved hjelp av ball lock koblinger. I bunnen er det en stor praktisk oppsamler for gjær.

27-liters versjonen er spesielt tilpasset brygging av 19-25 liter øl. Denne størrelsen er anbefalt av produsenten opptil 25 liter ved gjæring under trykk. 27L er en forbedring til den tidligere 35L størrelsen som har for mye headspace når den brukes til å gjære under trykk.

Nå kommer denne med større åpning i toppen, noe som gjør den enklere å rengjøre. I tillegg har lokket ferdig markerte felt for utborring dersom du ønsker å modifisere med kommende oppgraderinger som kjøler, Thermowell og lignende.

Husk å lese bruksanvisningen nøye før bruk.Det er viktig å ikke stramme delene for hardt, da dette kan gjøre de vanskelig å få fra hverandre for rengjøring. Skulle du alikevel ha strammet det for hardt, kan det løses opp ved å trykksette tanken med 1-2 bar og bade det i varmt vann.

Link til norsk brukermanual

Tanken kommer ferdig trykktestet fra fabrikk, med en påstemplet dato. Når denne passerer må tanken trykktestes for videre sikker bruk under trykk. Merk at FermZilla tanken kan bli levert med kort tid igjen fra fabrikkens trykktesting.
Se veiledning for hydro-testing her


OBS: Ved rengjøring med PBW eller lignende vaskemiddel som inneholder Sodium Metasilicate er det viktig å ikke ha for lang kontakttid. Dette gjelder alle typer PET gjæringskar. Det anbefales derfor aldri å ha PBW blanding i tanken lengre enn 20 minutter. Max effekt av PBW er forventet etter 10 minutter, og tid utover dette vil bare skade plasten.

Viktig: Tanken må ikke fylles med væske varmere enn 50°C, da vil plasten deformeres. Tankene trykktestes før utsending. Det anbefales å teste tanken på nytt etter 2 år.


Starter Kit 27L inneholder følgende:

  • Gjæringskar PET 27L
  • Tømmeventil i bunnen
  • Gjæroppsamler med mulighet for CO2 purging
  • Stativ i rustfritt stål
  • Lokk og gjærlås

  
Klikk her for å se detaljtegning med mål

  

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
18023