London ESB 500g

Tørrgjær, for Engelske øl

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr:100506

En god gjær for flere forskjellige engelske ale typer, slik som bitter, pale ale og andre tradisjonelle ale typer.

1 090,-
-+
6 på lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

En god gjær for flere forskjellige engelske ale typer, slik som bitter, pale ale og andre tradisjonelle ale typer.

 

Hentet fra produsentens hjemmeside:

Microbiological Properties:

* Classified as Saccharomyces cerevisiae. * A top fermenting yeast. * The typical analysis of London ESB active dry yeast: Percent solids 93%-95% Living yeast cells 5 x 109 per gram of dry yeast Wild yeast < 1 per 106 yeast cells Bacteria < 1 per 106 yeast cells* * Finished product is released to the market only after passing a rigorous series of tests. *According to ASBC and EBC methods of analysis.

Brewing Properties:
* London ESB yeast is best used at a fermentation temperature range of 18-22degC (65-72degF). Fermentation is generally completed in 3-5 days dependent on recipe and process conditions. * Attenuation range 65-75% * Fermentation rate, fermentation time and degree of attenuation are dependent upon inoculation density, yeast handling, fermentation temperature and nutritional quality of the wort. * Produces a clean, well balanced ale. Medium attenuation preserves some beer complexity. Best for well-balanced British style ales.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Lallemand


Support
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
2605
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.