23812

Premium Wine Yeast R56 8g

Vingjær, for fyldig rødvin

Varenr:102966
A strain suitable for red wines which enhances body and mouthfeel, develops complex fruit flavours/aromas, and promotes structure and longevity. This moderate fermenting yeast is ideal for both new and old world styles, producing complex and interesting fruit-driven red wines.

Suitable for Merlot, Malbec, Nebbiolo, Fruit wines and more.

Alcohol Tolerance: 15% ABV
49,-
-+
stk
Bestilt fra leverandør
Ubekreftet ankomstdato:
10.07.2020
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

A strain suitable for red wines which enhances body and mouthfeel, develops complex fruit flavours/aromas, and promotes structure and longevity. This moderate fermenting yeast is ideal for both new and old world styles, producing complex and interesting fruit-driven red wines.

Suitable for Merlot, Malbec, Nebbiolo, Fruit wines and more.

Alcohol Tolerance: 15% ABV

Usage Directions: No rehydration required - add direct to grape must and stir well. For best results, ferment at 18 - 28°C (64 - 82°F).

Storage Recommendations: Store in a cool, dry place.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Mangrove Jack's
Gjærtype Vin


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
23812
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.