Omega Yeast - Lactobacillus Blend

Fersk gjær

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr:102345
OYL-605

A Lactobacillus brevis and plantarum blend that is clean and reliable with a wide temperature range. The plantarum, isolated in collaboration with Marz Community Brewing, sours efficiently at lower temperatures. Maximum souring develops typically within 48 hours with no need to hold high temperatures as it is efficient at the lower end of its range. Note also that the blend is extremely hop sensitive, so make sure to add only to unhopped wort.
179,-
-+
8 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse


Lactobacillus Blend
 fra Omega

A Lactobacillus brevis and plantarum blend that is clean and reliable with a wide temperature range. The plantarum, isolated in collaboration with Marz Community Brewing, sours efficiently at lower temperatures. Maximum souring develops typically within 48 hours with no need to hold high temperatures as it is efficient at the lower end of its range. Note also that the blend is extremely hop sensitive, so make sure to add only to unhopped wort.

Gjæringstemperatur: 20°-35°

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Omega Yeast
Gjærtype Bakterier / Annet


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
18979
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.