Omega Yeast - Bring on da funk

Fersk gjær, Brett blend #3

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr:102347

OYL-212

Brett Blend #3: Bring on Da Funk consists of two Saccharomyces strains from Brett Blend #1 (OYL-210) spiked with both Brettanomyces bruxellensis and Brettanomyces lambicus, plus two additional Brettanomyces isolates from a Brett-famous Colorado brewery, plus two Brett isolates from an “intense” Belgian source to equal a funky, fruity, complex 8-strain composition. The Brett character will develop over time, as will acid production if exposed to oxygen.

129,-
-+
8 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse


Brett Blend #3 Bring On Da Funk
fra Omega

Brett Blend #3: Bring on Da Funk consists of two Saccharomyces strains from Brett Blend #1 (OYL-210) spiked with both Brettanomyces bruxellensis and Brettanomyces lambicus, plus two additional Brettanomyces isolates from a Brett-famous Colorado brewery, plus two Brett isolates from an “intense” Belgian source to equal a funky, fruity, complex 8-strain composition. The Brett character will develop over time, as will acid production if exposed to oxygen.

This strain tests positive for the STA1 gene, an indicator of Saccharomyces cerevisiae var. diastaticus, and is capable of fermenting dextrins, resulting in very high attenuation.

Utgjæring: 85-100%, Maks alkoholstyrke: 11%, Gjæringstemperatur: 20°-27°

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Omega Yeast
Gjærtype Bakterier / Annet


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
18997
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.