Produksjon av våre allgrain ølsett

Om våre allgrain ølsett

Alle våre all-grain ølsett (dvs med knust korn) utvikles og produseres ved vårt produksjonsanlegg i Grimstad.

 

Her har vi blandemaskiner, mølle og pakkemaskiner hvor vi pakker ca 60 ølsett pr batch. Humlen veies, pakkes og vakumeres i egne poser slik at det bare er å klippe opp posen og tilsette innholdet iht anvisningen på posen. Det følger også med tørrgjær. Mengde gjær er iht produsentens egne anbefalinger.

 

Maltet (kornet) er veid opp iht oppskrift, for deretter å blandes i ca 30 minutter før maltet slippes i mølla og føres videre til vekt- og pakkemaskin. I pakkemaskinen blir mesteparten av luften sugd ut av posen. Til slutt samles alt i ølsettesker som merkes med navn, batchnummer og produksjonsmåned.

 

Møllen kverner (skallknuser) maltet slik at det passer til de fleste bryggemaskiner som er på markedet, hvor det benyttes silbunn eller silkar. Graden av knusing passer også dersom du benytter meskepose (BIAB = Brew in a Bag).Utbyttet vi oppgir, dvs 72% er erfaringstall ved brygging på Beer Brew 30. Utbyttet du selv oppnår vil være avhengig av ditt utstyr og din bryggeteknikk, og vi kan derfor ikke garantere en spesifikk OG.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.