Rengjøring av tappelinje

Enkel og effektiv rensing av tappelinje med 10 liter fat

 
Det er stort sett ikke måte på hva vi gjør for å brygge den perfekte ølen. Samtidig glemmer mange viktigheten av også å ha fokus på hygiene og rengjøring i siste fase, nemlig av tappeanlegg. For å fjerne eventuell mugg, bakterier, villgjær og ølstein (kalsium oksalat) presenterer vi her forslag til en rimelig og effektiv løsning for å sikre en rent og velsmakende øl ut av krana;
 
  1. Løs opp 1 pk Beverage Line Cleaner (BLC) i 8 liter varmt vann (ca 50°C) på fat. Alternativt kan du benytte 7-14ml/L Liquid Line Cleaner (LLC), som gir samme effekt. Dersom anlegget ikke har vært rengjort på lenge anbefales det å doble dosen.
  2. Sett CO2 trykk på fat og tapp et par liter av rensevæsken gjennom anlegget.
  3. La rensevæsken stå i tappeanlegget i noen minutter (for BLC: 3-5 min, LLC: 30 min). For skitne tappelinjer: doble tiden.
  4. Tapp ut resten av rensevæsken fra fatet.
  5. Kople fra fat, skyll godt og fyll opp med 10 liter rent varmt vann (50°C).
  6. Tapp ut resten av vannet.

 

Gratulerer, du har et rent tappeanlegg og kan nyte godt øl fri for infeksjoner.

 

 

Merk: disse rengjøringsmidlene er etsende. Kan være farlig å svelge eller og få i øynene eller på huden. Drikk vann eller melk og unngå å kaste opp. Skyll øynene eller huden med vann i minst 15-20 minutter. Kontakt lege. 

 

Må ikke blandes med syre, da dette vil forårsake en kraftig kjemisk reaksjon

 

Relaterte produkter finner du her:

890,-
20+
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.