Digitalt pH-meter

med ATC og 3-punkts kalibrering

Varenr:101702
Endelig en rimelig pH måler av god kvalitet! Vanntett, nøyaktig kalibrering og god tilgang på reservedeler.
699,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Endelig et rimelig pH-meter av god kvalitet! Vanntett, nøyaktig kalibrering og god tilgang på reservedeler.


3-punkts kalibrering

Billige pH-metere har gjerne bare 1- eller 2 punkts kalibrering. Innenfor brygging opererer man gjerne med et stort spekter med alt fra testing av desinfiseringsmiddel med lav pH, til alkalisk lutvask med svært høy pH. I tillegg er man avhengig av stor nøyaktighet ved måling av f.eks mesking. Denne pH måleren har 3-punkts kalibrering som gjøres digitalt på 60 sekunder. Ingen kalibreringsskruer eller lignende som må justeres. Du plasserer pH-meteret i den medfølgende kalibreringsvæsken og trykker på knappen.


Utbyttbar elektrode

Elektroden på et pH-meter får ofte mye juling av hjemmebryggere. På dette pH-meteret er det mulig å bytte ut proben, slik at man slipper å måtte kjøpe et helt nytt pH-meter dersom man er uheldig og ødelegger den.


Kalibreringspulver inkludert

Det følger med 3 pakker med kalibreringspulver. Tilsett vann og oppbevar på f.eks syltetøysglass, så kan kalibreringsvæsken gjenbrukes i lang tid.


Vanntett deksel på proben

Hovedårsaken til at pH-metere slutter å virke er at de oppbevares feil. Hvis den oppbevares med tørr probe vil væsken inni proben forsvinne over tid. For best holdbarhet anbefales det pH-meteret oppbevares med dekselet fyllt med oppbevaringsvæske (KCL). Da vil proben vare i årevis.

 

 

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
10511