Floor-malted Bohemian Pilsner 1 kg hel

Floor-malted Bohemian Pilsner 1 kg hel

4 EBC - Weyermann

Varenr:101076
Gulv-maltet Bohemian Pilsner malt er en basismalt designet for meget lyse øl.
31,-
-+
13på lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Weyermann Floor-malted Bohemian Pilsner Malt - maltet på Bohmenian bygg-malt i det gamle gulvmalteri-anlegget hos Weyermann.

Gulv-maltet Bohemian Pilsner malt er en basismalt designet for meget lyse øl. Beregnet til bruk forå få frem den autentiske Bohemian pilsner-smaken, men kan også benyttes i vanlige pilsner-øl. Benytt opp til 100% andel i oppskriften.

Denne malten er meget lys med moderate enzym potensial. Pilsner malt har en distinkt smak: litt grønt, med lukt og smak av frisk vørter, som er lett å kjenne igjen fra de Europeiske Pilsner typene, slik som Bitburger eller Warsteiner. Dimethyl sulfide (DMS), som smaker som kokt mais eller kål, er tilstede i all type malt. DMS sine forløpere; S-methylmethionine (SMM) og dimethyl sulfoxide (DSMO), blir dannet under malting, men fordufter under høye temperaturer i ovnen. Siden Pilsner malt er ovnstørket ved lave temperaturer, så vil den beholde noe av DMS odøren, men ved så små nivåer at det er ansett akseptabelt i visse øltyper slik som Tysk pilsner.

Ved kjøp av flere kg av samme malt, pakkes disse normalt i en pose.

Farge: 3-5 EBC

Produsent: Weyermann, Tyskland

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser