WLP566 Belgian Saison II Ale Yeast

Fersk gjær, for Saison og Farmhouse øl

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr:100545

WLP566 Belgian II Ale Yeast. Saison strain with more fruity ester production than with WLP565. Moderately phenolic, with clove-like Saison characteristics in finished beer flavor and aroma. Ferments faster and more consistently than WLP565.

95,-
-+
2 på lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

WLP566 Belgian II Ale Yeast. Saison strain with more fruity ester production than with WLP565. Moderately phenolic, with clove-like Saison characteristics in finished beer flavor and aroma. Ferments faster and more consistently than WLP565.

Alkoholtoleranse: Middels
Utgjæring: 78-85%
Flokkulering: Middels
Anbefalt gjæringstemperatur: 20-26°C

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent WhiteLabs
Gjærtype Ale / overgjæret


Support
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
2810
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.