WLP672 Lactobacillus brevis

Fersk gjær, for Belgiske surøl

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr:100550

WLP672 Lactobacillus brevis . This is a rod-shaped Lactobacillus bacteria used for souring beers. Typically producing more lactic acid than Lactobacillus delbrueckii, it is a great addition to any sour program. Recommended usage below 107°F (40°C).

95,-
-+
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

WLP672 Lactobacillus brevis . This is a rod-shaped Lactobacillus bacteria used for souring beers. Typically producing more lactic acid  than Lactobacillus delbrueckii, it is a great addition to any sour program. Recommended usage below 107°F (40°C).

Alkoholtoleranse: Middels
Utgjæring: 80%
Flokkulering: lav
Anbefalt gjæringstemperatur: 21-24°C

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent WhiteLabs
Gjærtype Ale / overgjæret


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
2835
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.