49%

WLP672 Lactobacillus brevis

DATOVARE best før 6/9-18

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr:101485

WLP672 Lactobacillus brevis . This is a rod-shaped Lactobacillus bacteria used for souring beers. Typically producing more lactic acid than Lactobacillus delbrueckii, it is a great addition to any sour program. Recommended usage below 107°F (40°C).

48,-Kampanjepris
95,-Ordinær pris
-+
1 på lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Best før dato 6/9-18. Tilbudet gjelder så lang lageret rekker.

 

WLP672 Lactobacillus brevis . This is a rod-shaped Lactobacillus bacteria used for souring beers. Typically producing more lactic acid  than Lactobacillus delbrueckii, it is a great addition to any sour program. Recommended usage below 107°F (40°C).

 

Alkoholtoleranse: Middels
Utgjæring: 80%
Flokkulering: lav
Anbefalt gjæringstemperatur: 21-24°C

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent WhiteLabs
Gjærtype Ale / overgjæret


Support
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
9096
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.