49%

WLP500 Monastery Ale Yeast

DATOVARE best før 25/10-18

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr:101610

WLP500 Monastery Ale Yeast. From a Belgian monastery where monks traditionally brew beer, this yeast produces distinctive fruitiness and plum characteristics. An excellent yeast for high-gravity beers, Belgian ales, dubbels and trippels. Lower temperatures (65-67°F/18-19°C) will result in less fruity and more earthy beers.

48,-Kampanjepris
95,-Ordinær pris
-+
2 på lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Best før dato 25/10-18. Tilbudet gjelder så lang lageret rekker.

 

WLP500 Monastery Ale Yeast. From a Belgian monastery where monks traditionally brew beer, this yeast produces distinctive fruitiness and plum characteristics. An excellent yeast for high-gravity beers, Belgian ales, dubbels and trippels. Lower temperatures (65-67°F/18-19°C) will result in less fruity and more earthy beers.

Alkoholtoleranse: Høy
Utgjæring: 75-80%
Flokkulering: Lav-Middels
Anbefalt gjæringstemperatur: 18-22°C

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent WhiteLabs
Gjærtype Ale / overgjæret


Support
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
9876
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.