49%

WLP653 Brettanomyces lambicus

DATOVARE best før 26/11-18

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr:101612

WLP653 Brettanomyces lambicus. This yeast has high-intensity Brettanomyces character, and defines the “Brettanomyces character” of horsey, smoky and spicy flavors. As the name suggests, this strain is found most often in lambic-stylebeers. Also found in Flanders and sour brown ales.

48,-Kampanjepris
95,-Ordinær pris
-+
2 på lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Best før dato 26/11-18. Tilbudet gjelder så lang lageret rekker.

 

WLP653 Brettanomyces lambicus. This yeast has high-intensity Brettanomyces character, and defines the “Brettanomyces character” of horsey, smoky and spicy flavors. As the name suggests, this strain is found most often in lambic-stylebeers. Also found in Flanders and sour brown ales.

Alkoholtoleranse: Middels-Høy
Utgjæring: 70-85%
Flokkulering: lav
Anbefalt gjæringstemperatur: 30°C+

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent WhiteLabs
Gjærtype Ale / overgjæret


Support
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
9888
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.