WLP546 Marañón Canyon Wild Cacao

Fersk gjær, for farmhouse / saison

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr:102177
This yeast was isolated from the thought to be extinct Pure Nacional variety of cacao. In 2007, this rare variety with white beans was rediscovered in the remote Marañón River Canyon in Peru. The fruity, phenolic, and wild-like characteristics of this strain make it an ideal choice for farmhouse and saison-style beers.
95,-
-+
3 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

This yeast was isolated from the thought to be extinct Pure Nacional variety of cacao. In 2007, this rare variety with white beans was rediscovered in the remote Marañón River Canyon in Peru. The fruity, phenolic, and wild-like characteristics of this strain make it an ideal choice for farmhouse and saison-style beers.


Alkoholtoleranse: Medium (5-10%) 
Anbefalt gjæringstemperatur: 18 - 24ºC
Utgjæring: 65 - 70%
Flokkulering: Lav


https://www.whitelabs.com/yeast-bank/wlp546-mara-n-canyon-wild-cacao 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent WhiteLabs
Gjærtype Ale / overgjæret


Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
17574
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.