Washington Riesling (World Vineyard)

Liebfraumilch Style, Classic vinsett

for 23L hvitvin (California)

Varenr:103419
Denne blandingen illustrerer den klassiske hvitvinstilen som Tyskland er kjent for. Utrolig tro mot sin stil. Den behagelige finighen oppnås ved å legge til søtningspakken som følger med. Dette spennende resultatet er perfekt til sjømat eller dessert. 

Classic er en serie vinsatser fra Winexpert som gir et resultat av høy kvalitet. De har også den fordelen at de blir ferdig på kortere tid sammenlignet med lignende vinsatser. Druemosten er forsiktig konsentrert ned til 8 liter.

Tidligere het Classic serien World Wineyard.
949,-
-+
17på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Denne blandingen illustrerer den klassiske hvitvinstilen som Tyskland er kjent for. Utrolig tro mot sin stil. Den behagelige finishen oppnås ved å legge til søtningspakken som følger med. Dette spennende resultatet er perfekt til sjømat eller dessert.

Sødme: 1/10
Fylde: 2/5
Eik: 0/3

Vinsatsen inneholder:
• 8 liter druemostkonsentrat
• Vingjær
• Klarningsmiddel
• Stabiliseringsmiddel
• Druekonsentrat for tilsetting etter gjæring
• Instruks på engelsk og fransk

Classic er en serie vinsatser fra Winexpert som gir et resultat av høy kvalitet. De har også den fordelen at de blir ferdig på kortere tid sammenlignet med lignende vinsatser. Druemosten er forsiktig konsentrert ned til 8 liter.

Classic inneholder 8 liter druemostkonsentrat. Dette gir opptil 30 flasker etter 4 uker. Vinen er da drikkeklar, men kan gjerne lagres litt lengre for modning.

 

 Les mer om vinsettene og fremgangsmåten her

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Volum 23 liter
Vinserie Classic
Vin-type Hvitvin
Land / område USA


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
26974