Ta deigen ut av kjøleskapet ca 3 timer før du ønsker at pizzaen skal være klar til å spises.
Start med å smøre detroit-pannen rikelig med 30 g smør og 30 g olivenolje. Ha deigen over i pannen og vend slik at deigen har smør og olje både over og under. Pass på at toppen av deigen ligger opp til slutt (toppen ser tett ut, mens bunnen gjerne har masse små hull).
Trykk så deigen forsiktig fra midten og ut mot kantene. Det gjør ingenting om du ikke får den helt ut til kantene nå.
Dekk til med plastfolie og la deigen heve i pannen i 30 minutter.
Press nå deigen på nytt ut mot kantene. Deretter skal deigen heve i ytterlige 90 minutter. Dette gjør at bunnen blir skikkelig luftig og fin!
Sett ovnen på 250 grader med pizzastål eller pizzastein i midten av ovnen. Gjør dette når det gjenstår ca 60 minutter av hevetiden, for å sikre at pizzzastålet er skikkelig varmt når vi skal steke pizzaen.
Når hevetiden er ferdig, plasseres detroit-pannen med deigen i ovnen i 6 minutter (uten noe fyll).
Etter 6 minutter tas pannen ut av ovnen. Pass på, denne er skikkelig varm!