Apocalyptic Thunder Juice NEIPA allgrain ølsett 25L Apocalyptic Thunder Juice NEIPA allgrain ølsett 25L

Apocalyptic Thunder Juice allgrain ølset

New England IPA

Varenr:107489
Amundsen Apocalytic Thunder Juice NEIPA 25L ølsett

Dette unike bryggesettet vil ta deg med på en reise gjennom de dypeste og mest komplekse smaker av humle og malt, og gi deg en smaksopplevelse du sent vil glemme. Med en imponerende blanding av humlesorter, gir Amundsen APOCALYPTIC THUNDER JUICE en intens og kraftig smak som vil tilfredsstille selv de mest kresne ølentusiastene. Denne IPA-en brygges med vår favoritt humle. Hvem kan egentlig motstå Mosaic, som har sin unike karakteristikk og aroma?

Ølsettet er beregnet for 25L til gjæring.

599,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Ta kontakt for leveringstid.
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Amundsen Apocalytic Thunder Juice 25L ølsett

Amundsen Bryggeri har gjort det igjen med sitt fantastiske ølsett, Amundsen APOCALYPTIC THUNDER JUICE. Dette unike bryggesettet vil ta deg med på en reise gjennom de dypeste og mest komplekse smaker av humle og malt, og gi deg en smaksopplevelse du sent vil glemme.

Med en imponerende blanding av humlesorter, gir Amundsen APOCALYPTIC THUNDER JUICE en intens og kraftig smak som vil tilfredsstille selv de mest kresne ølentusiastene. Denne IPA-en brygges med vår favoritt humle. Hvem kan egentlig motstå Mosaic, som har sin unike karakteristikk og aroma?

Mosaic-humlen gir en dyp og harpikspregede aroma som gir ølet en ekstra dimensjon. Mosaic-humlen har en mer kompleks smak med hint av bær og tropisk frukt. 

I riktig menger gir Mosaic humlen en perfekt balanse mellom bitterhet, aroma og smak som gjør Amundsen APOCALYPTIC THUNDER JUICE til en kompleks og uimotståelig smaksbombe av et øl. Med en dyp og ravfarget kropp og en balansert bitterhet, vil denne IPA-en ta deg med på en vill og spennende smaksopplevelse du sjeldent har vært med på tidligere. 

Men det er ikke bare humlene som gjør Amundsen APOCALYPTIC THUNDER så spesiell. Dette ølet er brygget med den fineste malt som gir en rik og kompleks smak med hint av karamell og brød. Kombinert med de utvalgte humlene, gir dette ølet en unik smak som vil ta deg med på en reise gjennom de dypeste og mest komplekse smakene av øl.

Med dette ølsettet kan du nå brygge ditt eget fantastiske øl hjemme og nyte den samme kvaliteten og smaken som du ville fått på en hvilken som helst anerkjent bar eller pub. Dette ølsettet er perfekt for både erfarne bryggere og de som ønsker å utforske nye smaker og teknikker innen hjemmebrygging.

Her er det ingenting å vente på. Bestill i dag og mekk din helt egne APOCALYPTIC THUNDER JUICE og nyt! 

OBS! I dette ølsettet blir humlen levert i hele 50g pakker. Her må det brukes en egen vekt for å måle opp riktig mengde humle underveis i bryggedagen.

Stil: New England IPA
Alkoholprosent: ca. 6,5%. Forventet OG: ca. 1.062. FG: ca 1.014
IBU: ca. 16 – lite/moderat bitter. Farge: 7 EBC - halmgul  

Settet inneholder:

6,4 kg Knust Malt
0,50 kg Laktose
0,45 kg Humle
2 x Lallemand Verdant IPA 11gr Gjær

Ølsettet er beregnet for 25L til gjæring.

Link til oppskriften i Brewfather

Teknisk info

Produktinformasjon

Volum 25 liter


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser