Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Olbrygging.no eies av Ølbrygging AS, org nr NO 996 428 249. Virksomheten er lokalisert i Grimstad med lager og eget utsalg.

 

Ølbrygging AS utvikler, produserer, importerer, eksporterer og selger ølbryggeutstyr til hjemmebryggere og microbryggerier. Vi importerer og selger utstyr, råstoffer til ølproduksjon i form av malt, humle, gjær og sukker. Videre produserer og selger vi ferdig tilmålte ingredienspakker for ølbrygging i form av ølsett. 

 

Øl er verdens eldste alkoholholdige kulturdrikk og var den viktigste drikken for alle europeere gjennom hele middelalderen. Øl har alltid vært noe som har vært brygget på stedet hvor det er blitt servert, enten det er på et gjestehus eller i et hjem. Bryggerier er noe som vokste frem på slutten av 1700 tallet, før det var øl noe alle og enhver laget. Denne tradisjonen ønsker vi å bidra til å videreføre. Øl som kulturdrikk - noe en kan servere med stolthet – noe som smaker riktig godt! Ølbrygging AS har godt utstyr og gode ingredienser til en rimelig pris og vårt mål er hele tiden fornøyde og glade ølbryggere.

 

Vårt slagord er «– hjemmebrygget øl smaker enda bedre …..» og vi ønsker å bidra til at stadig flere får oppleve denne kulturen.

 

Ølbrygging AS legger vekt på stor grad av fagkunnskap om ølbrygging for å kunne rettlede våre kunder til å lage godt øl. Vi er også samarbeidspartner med NORBRYGG – norsk hjemmebryggerforening.

 

Produktene som selges hos Ølbrygging AS har gjennomgått en grundig kontroll før de slippes ut i markedet. Vi vurderer alle våre produkter med bakgrunn i Produktkontrolloven og mer spesifikke lovverk knyttet til de forskjellige typer produkter vi importerer og selger. Prosedyrene for dette er nedfelt i et grundig oppbygget internkontrollsystem.

 

For å ivareta sikkerhet for næringsmidlene vi selger som råstoffer til ølproduksjon har vi inngått en samarbeid med Anticimex for en løpende god oppfølging av vår håndtering av næringsmidler og sikkerhet mot skadedyr.

 

Målsetting med produktkontrollene er at alle produkter solgt gjennom Ølbrygging AS skal være trygge og sikre.

 

Ølbrygging AS er opptatt av miljø og er medlem av RENAS som administrerer en landsdekkende innsamlings- og behandlingsordning for elektroavfall.