Grillbord / Plancha 36 fra Blackstone with Hard Cover
Med et stekebord i karbonstål fra Blackstone i denne størrelsen kan du steke nesten ubegrenset med mat! Stekeflaten er hele 91 x 54 cm og er utstyrt med fire kraftige brennere under, slik at du kan ha kontroll på varmen i fire individuelle soner. Dette gjør det mulig å lage mat for opptil 20 personer. På stekebordet får du plass til 28 burgere, 16 biffer eller 72 pølser.
I bakenden av stekebordet er det en fettavrenning hvor du kan skrape ned fettet i en skål som deretter tømmes, akkurat som på en restaurant. Når det er godt innbrent, fungerer karbonstålet litt som en "non-stick"-flate og blir ikke like fettavhengig som for eksempel rustfritt stål eller støpejern. I tillegg vil det vare en livstid dersom du gir det litt kjærlighet innimellom.
Denne modellen leveres med et løst lokk som du enkelt kan ta av og på, eller velge å legge til side hvis du ikke har bruk for det.
Spesifikasjoner
- Stekeflate 74 x 46 cm
- 4 brennere - 4 varmesoner
- Opptil 17,6 kw
- Elektronisk antenning
- Magnetisk redskapsholder
- Justerbar tørkerullholder
- Regulator medfølger
Brenn inn din stekeplate
Det som er fint med karbonstål er at man kan, med fett, skape en "non-stick" overflate som beskytter mot fukt og rust.
Bruk valgfritt vegetabilsk fett, for eksempel rapsolje eller solsikkeolje, eller det du har hjemme.
Varm opp pannen til høy varme, den trenger ikke være på det høyeste, men gjerne litt over medium varme. Bruk en klut eller et papir påfør et tynt lag med olje over hele platen, og se at laget sakte trekker seg inn i pannen. Du vil se at pannen vil begynne å endre farge og går mot en gulbrun tone, og på noen deler mot svart. Når pannen ser tørr ut, er det på tide å påføre et nytt lag som skal brennes inn. Det er opp til deg hvor mange ganger du gjør denne prosessen, men etter 4-5 ganger bør den være perfekt å starte med. Denne prosessen kan også gjentas ved behov. Pannen blir helt innbrent over tid ettersom du bruker grillbordet. Og det fine med slike grillbord i karbonstål, er at de blir bedre og bedre med årene. At de ikke blir helt innbrent i hjørnene den første gangen gjør ingenting.