Krydder, guacamole, jalapenos malt, jalapenos knust, maks 20 % salt, Ølkrydder (malt & humle) , sukker, sitron og eddik pulver.
Passer godt til kjøtt, fugl og fisk
Gni RUB godt inn før grilling, legg i pose, 2 timer i kjøleskap.
Som rent krydder: Prøv deg frem, -de passer til det meste av råvarer og retter. Det er ingen lov hva man kan eller ikke kan.
Marinade! Vårt forslag er å ikke bruke olje i marinaden. Grunnen er at ved grilling eller steking så brennes oljen raskt når temperaturen øker og man mister smaken av krydderblandingen, samtidig som det er fare for at det kan smake brent.
Vi anbefaler marinade med øl eller væske som fordamper under varmebehandling samtidig som smaken på krydderet utvikles. Det som er viktig er å marinere før grilling, gjerne 4 timer til et døgn (kjøtt). Kylling, fisk og grønnsaker maks 4-6 timer. Grill/steik og smør på marinade underveis, gjerne to ganger. Ta av fra varmen, la hvile et minutt før du pensler en siste gang med marinaden og lar hvile 2-5 min. før du serverer.
Når det gjelder marinade så anbefaler vi å bruke: Øl, alkoholfritt øl, eplejuice, fanta, sitronbrus, cola og tropisk juice.
Forslag til marinering med Jalapenos Guacamole krydder:
Øl: Pils.
Ikke øl: Cola, eplejuice og sitronbrus.
Kan brukes til alt når det gjelder grill/stek. Men du må like sterk smak. Krydre etter behov.
Smaken blir sterkere etter hvert når råvaren ligger i marinade og når råvaren blir varm, men ikke så sterkt at man mister de andre gode smakene. Du blir bare litt Hot.
Til 500 gr råvare: 1 dl øl (eller annet), 3 ss krydder, 1-2 ss lime/sitron. Pisk godt sammen, Bruk pensel.
Inneholder gluten
Ingen andre tilsetninger eller e-stoffer
Uåpnet boks har 2 års holdbarhet og lagres mørkt og tørt. Når boksen er åpnet begynner aroma fra krydderet å svekkes etter ca 6mnd..
Lagres mørkt og tørt.