Allround grillkryddder

Allround grillkryddder Ølkrydder

BBQ Rub 220g

Varenr:107211

Krydderblandingen er pakket i 0,33 l ølboks og er klar til bruk. 
Til hver boks følger det med plastlokk, som bevarer kvaliteten etter at boksen er åpnet.

Dette krydderet passer kjøtt, fugl, fisk og grønnsaker

139,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Ta kontakt for leveringstid.
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Kun 20% salt, sukker, Ølkrydder (malt & humle), sitron og eddikpulver

Dette er krydderblandinger som inneholder lite salt. Her kjøper du ikke SALT, men ekte krydder uten tilsetningsstoffer.  Krydderblandingene er pakket på en lukket ølboks, - noe som er helt nytt i Norge.

Passer kjøtt, fugl, fisk og grønnsaker

Gni RUB godt inn før grilling, legg i pose, 2 timer i kjøleskap

Som rent krydder: Prøv deg frem, -de passer til det meste av råvarer og retter. Det er ingen lov hva man kan eller ikke kan.

Marinade! Vårt forslag er å ikke bruke olje i marinaden. Grunnen er at ved grilling eller steking så brennes oljen raskt når temperaturen øker og man mister smaken av krydderblandingen, samtidig som det er fare for at det kan smake brent.

Vi anbefaler marinade med øl eller væske som fordamper under varmebehandling samtidig som smaken på krydderet utvikles. Det som er viktig er å marinere før grilling, gjerne 4 timer til et døgn (kjøtt). Kylling, fisk og grønnsaker maks 4-6 timer. Grill/steik og smør på marinade underveis, gjerne to ganger. Ta av fra varmen, la hvile et minutt før du pensler en siste gang med marinaden og lar hvile 2-5 min. før du serverer.

Når det gjelder marinade så anbefaler vi å bruke: Øl, alkoholfritt øl, eplejuice, fanta, sitronbrus, cola og tropisk juice.

Forslag til marinering med Allround krydder:
Øl: IPA eller pils.
Ikke øl: Eplejuice, sitron brus.
Kan brukes på det meste av kjøtt, grønnsaker (perfekt til stekt eller kokt potet), feit fisk (laks, kveite, breiflabb, steinbit, ørret, røye osv.), bakt fisk på grill eller i ovn. Langtidsstekt kjøtt.

Til 500g råvare: 1 dl øl (eller annet), 3 ss krydder, 1-2 ss lime/sitron. Pisk godt sammen, Bruk pensel.

Allroundkrydderet er også god i dipp med majones og rømme, til kryddersmør, ostesmørbrød, salater mm. Prøv det på smørdampede grønnsaker!

Inneholder gluten
Ingen andre tilsetninger eller e-stoffer

Uåpnet boks har 2 års holdbarhet og lagres mørkt og tørt. Når boksen er åpnet begynner aroma fra krydderet å svekkes etter ca 6mnd..
Lagres mørkt og tørt.

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser