Motstrømskjøler Brutus Pro - Ølbrygging Motstrømskjøler Brutus Pro - Ølbrygging

Motstrømskjøler Brutus Pro 2x 7,6 meter

med inline temperaturmåler

Varenr:101238
Exchilerator Brutus Pro overgår alt og den beste og mest effektive motstrømskjøleren på markedet.
6 390,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Ta kontakt for leveringstid.
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Exchilerator Brutus Pro overgår alt og den beste og mest effektive motstrømskjøleren på markedet. Med 2 parallelle kobberør på 7,6m (25') hver har du her en svært kraftig og effektiv motstrømskjølere som passer for mindre pilot-bryggerier og opp til brygger rundt 600 liter (5 US bbl lqd). Den produseres av Exchilerator i USA.

 

Kapasiteten er svært god og denne motstrømskjøleren takler humlerik vørter uten problemer. Den kan like gjerne brukes til whirlpooling som nedkjøling av vørter. Nedkjøling går svært raskt, og med en gjennomstrømming på 15 liter (4 gallons) vørter pr minutt går nedkjølingen av 600 liter på kun 30 minutter. Mindre mengder, rundt 20 til 40 liter er ferdig på under 3 minutter.

 

Exchilerator Brutus Pro kommer med en inline temperaturmåler for å lese av temperaturen på vørteren. Med den praktiske kuleventil kan du kan justere gjennomstrømmingen av vørter for å oppnå ønsket temeperatur. Det innvendige kobberrøret har en diameter på 1/4". Utvendig er det en robust 1" PEX-slange. Alle koblinger er av høy kvalitet, og kjøleren testes før den forlater fabrikken. Koblinger for vørter inn er 1/2" hann-koblinger med NPT gjenger, koblingen for vørter ut via kulekranen er 1/2" hunn-kobling med NPT. Koblingne for tilkobling av vann er 3/4" hann. Produsenten gir hele 5 års garanti på produktet.

 

Etter bruk rengjøres motrsømskjøleren ved å spyler gjennom med varmt vann, slik at den er klart til neste bryggedag.

 

NB! Det følger IKKE med koblinger (fittings) for tilkobling av slanger.

 

Dimensjon, inkl koblinger: 40x40cm, 30cm høyde

 

Les hva andre skriver etter å ha testet lillebroren til Brutus Pro: Exhilerator Maxx motstrømskjøler: https://www.exchilerator.com/media/

Se video her: http://www.youtube.com/embed/bjZrCZTV3h0


 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
7497