BrewZilla 35L, generasjon 3.1.1 BrewZilla 35L, generasjon 3.1.1 BrewZilla 35L, generasjon 3.1.1 BrewZilla 35L, generasjon 3.1.1 BrewZilla 35L, generasjon 3.1.1 BrewZilla 35L, generasjon 3.1.1 BrewZilla 35L, generasjon 3.1.1

BrewZilla 35 Gen 3.1.1

35 liter bryggekjele

Varenr:101343

BrewZilla er utviklet for de som ønsker å ta det første steget inn i all-grain brygging.
Brygger opp til 30 liter ferdig øl. Enkel å montere, enkel å brygge med og enkel å rengjøre - Her får man mye for pengene!

5 990,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

BrewZilla 35L Generation 3.1.1

BrewZilla er utviklet for de som ønsker å ta det første steget inn i all-grain brygging.
Brygger opp til 30 liter ferdig øl. Enkel å montere, enkel å brygge med og enkel å rengjøre - Her får man mye for pengene!

Med gode materialvalg og funksjoner har KegLand utviklet Brewzilla 3.1.1 til å bli en ekte utfordrer til de dyrere bryggeriene i markedet. Silkaret er forbedret med tykkere stål og med finere maskering for å motvirke at pumpen går tett. Resirkulasjonsarmen er festet med Camlock for enkel montering på og av. For de som bruker heis eller vinsj for å løfte ut silkaret har løftearmen nå en bøyning i midten.

Med to individuelt styrte varmeelementer, 500W og 1900W, har du muligheten til å effektivt holde temperaturen under mesking uten fastbrenning i bunnen. Ønsker du raskt å nå ønsket temperatur, kan begge elementene enkelt slås på med bryterne på siden. Ved kok er det anbefalt å kjøre 1900W for å unngå at det koker over.

Ønsker du å stegmeske går det enkelt ann å programmere opp til 6 trinn. Dette kan også benyttes til å stille inn forsinket start:
Fyll bryggeriet med vann, sett ønsket starttidspunkt ved å programmere steg 1 til å holde 20 grader i ønsket tid, gjerne til neste morgen eller når du kommer hjem fra jobb. Sett ønsket oppvarmet temperatur i steg 2, og du blir møtt av riktig temperatur på den angitte tiden.

Kontrollpanelet er vanntett, så du slipper å bekymre deg for overkok og søl. I tillegg har displayet funksjon for å kalibrere termometeret dersom temperaturen ikke lenger stemmer overens.

Link til Norsk brukermanual

Egenskaper: 

 • Rustfritt 304 stål, 0,6mm platetykkelse
 • Nøyaktig markering for litermål (og gallon)
 • Isolerte varmeelementer som sørger for raskere oppvarming
 • Svært nøyaktig temperaturavlesning (+/- 0,5°C)
 • Inkludert kjølespiral* i rustfritt stål (rørdimensjon 12,7mm)
 • Digitalt bakbelyst temperaturkontroll/display
 • Tidsinstilling for utsatt oppstart
 • Stegmesk funksjon
 • Silkar med tilbehør
 • Brytere for 2 varmeelementer (1900w and 500w)
 • 1/2” BSP rustfri kran med 13mm slangenippel
 • Innebygd magnetpumpe

Anbefalt maltmengde:
Minimum 3,6 kg
Max 8 kg.

Bryggerens høyde: 67cm
Høyde med silkar i øverste posisjon: 111cm
Diameter: 31cm (ex sirkulasjonsrør, kran og display)

*Kjølespiral leveres uten koblinger. Klemringskoblinger, slangekoblinger ol må bestilles i tillegg, se under "Tilbehør" lengre nede på denne siden.

Teknisk info

Produktinformasjon

Volum 5 - 45 liter


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser