Ball Lock Flow Control Disconnect Ball Lock Flow Control Disconnect Ball Lock Flow Control Disconnect

Ball Lock Flow Control Disconnect

ball lock med skumkontroll!

Varenr:103921

Nå får du endelig flow control rett på ball lock koblingen. Ønsker du den enkleste måten å få kontroll på serveringen er dette veien å gå.
Perfekt for deg som ønsker å servere flere typer øl samtidig, hvor disse har forskjellige karboneringsnivå.

Produsert i rustfritt stål, med MFL gjenger. Passer utmerket sammen med DuoTight koblinger!

399,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Å koble opp tappeløsninger handler ikke bare om å få øl fra fat til kran, men man må også sørge for at flytmotstanden er riktig for å oppnå riktig skumdannelse.


Har du et øl med et bestemt karboneringsnivå, er du avhengig av å ha et spesifikt serveringstrykk for å få riktig resultat ut. For å justere hastigheten på serveringen må du dermed enten justere lengden og indre diameter på ølslangen, eller bruke en flowcontrol enhet som dette. Ideelt ønsker man å ligge på ca 2,5-4 dl / 10 sekunder.


Tidligere har tappekraner med flow control vært det eneste alternativet. Slike kraner er populære, men de har det problemet at ettersom dempingen skjer helt på slutten av tappelinja, så mister man trykket ut av krana. Som et resultat kan det oppstå turbulens og dermed forårsake skumdannelse og frigjørelse av CO2 fra ølet.


Fordelen med å ha flow control rett på ball lock koblingen er at man får redusert hastigheten med en gang. Da har man fortsatt trykk i slangen hele veien ut av kranen, og det er mye lettere å oppnå riktig resultat.

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser