FermZilla Startpakke inkl ekstraktsett FermZilla Startpakke inkl ekstraktsett FermZilla Startpakke inkl ekstraktsett FermZilla Startpakke inkl ekstraktsett

FermZilla Startpakke inkl ekstraktsett

FermZilla Flat Bottom med tilbehør

Varenr:102613

FermZilla Flat Bottom 30L Starter Kit  inkludert et valgfritt ekstraktsett!

FermZilla Flat Bottom Starter Kit inneholder det mest nødvendige for å komme i gang med gjæring og flasking. Settet fungerer utmerket til brygging av ekstraktsett, cider, vin, mjød og lignende.

  1 261,-Tilbudspris
  1 546,-Ordinær pris
  20+på lager
  BeskrivelseTilpassTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
  Beskrivelse

  Startpakke for gjæring og flasking pluss et valgfritt ekstraktsett.

  FermZilla Flat Bottom Starter Kit inneholder det mest nødvendige for å komme i gang med gjæring og flasking. Settet fungerer utmerket til brygging av ekstraktsett, cider, vin, mjød og lignende.

  OBS: I veiledningen står det at du skal fylle kokende vann i gjæringskaren, men FermZilla er laget av PET plast som ikke tåler temperaturer over55°C. Se film for fremgangsmåte.

  Innhold i pakken:

  • 30L FermZilla Flat Bottom Fermenter
  • Delbar Gjærlås
  • Stick-On Thermometer
  • Hevert med "jiggle to start" funksjon
  • Flaskefyller som passer på heverten
  • Beverage Tag klistremerke
  • 4 stk poser med vaskemiddel for PET
  • 100 stk flaskekapsler
  • Kapselpåsetter, håndmodell
  • Hydrometer
  • Chemsan 100ml, høytskummende desinfiseringsmiddel
  • Valgfritt Cider eller Øl ekstraktsett

  I tillegg vil man trenge flasker.

  FermZilla Flat Bottom PET gjæringstank med 30 liter kapasitet. Perfekt for gjæring av øl, cider, vin, kombucha og mye mer.

  PET er et bedre materiale enn standard gjæringsbøtter av plast, ettersom dette slipper mye mindre oksygen igjennom, og overflaten er glattere noe som gjør den enklere å holde ren + at bakterier har større problemer med å sette seg i plasten.

  Vi anbefaler PET fremfor standard gjæringsbøtter spesielt dersom man ønsker å oppbevare resultatet noe lengre enn vanlig for modning, f.eks ved brygging av villgjæret surøl, eller vinlegging.

  Denne varianten av FermZilla er ikke beregnet for gjæring under trykk.

  OBS: PET tåler ikke kokende vann. Ved brygging av ekstraktsett bør man løse opp sirup og sukker i kokende vann i en gryte. Ha kaldt vann i gjæringstanken før overføring av kokende væske.

  Åpningen på toppen er den samme som på den vanlige FermZilla'en, en 120mm åpning som gjør at man svært enkelt kommer til ovenfra for rengjøring. Det er også mulig å montere en kran på fermenteren ved å borre hull i siden.

  OBS: Ved rengjøring med PBW eller lignende vaskemiddel som inneholder Sodium Metasilicate er det viktig å ikke ha for lang kontakttid. Dette gjelder alle typer PET gjæringskar. Det anbefales derfor aldri å ha PBW blanding i tanken lengre enn 20 minutter. Max effekt av PBW er forventet etter 10 minutter, og tid utover dette vil bare skade plasten.


  Dimensjoner:

  35 cm bredde
  47 cm høyde + ca 10 cm for gjærlås

   

   

  Tilpass
  Teknisk info


  Tilbehør
  Alternativer
  Support
  Kundeanmeldelser