21290 21290 21290 21290 21290 21290 21290 21290 21290

Fermzilla 30L All Rounder komplett pakke

med Pressure Kit og overtrykksventil

Varenr:102640

   Inkludert i pakken:FermZilla 30L All Rounder er en perfekt gjæringstank hvor man har mulighet for å gjære under trykk, tvangskarbonere og servere i fra samme tank! Den har langt flere bruksområder enn FermZilla Flat Bottom, samtidig som den er rimeligere og en verdig konkurrent til FermZilla Conical.

Håndtak i rustfritt stål er inkludert.


Klikk her for å sammenligne de forskjellige FermZilla variantene

1 399,-
-+
100+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Inkludert i pakken:FermZilla 30L All Rounder er en perfekt gjæringstank hvor man har mulighet for å gjære under trykk, tvangskarbonere og servere i fra samme tank! Den har langt flere bruksområder enn FermZilla Flat Bottom, samtidig som den er rimeligere og en verdig konkurrent til FermZilla Conical.

Denne gjæringstanken er laget av gjennomsiktig PET med glatt overflate og et stort 120mm lokk på toppen som gjør den svært enkel å rengjøre. Tanken kan også settes opp ned i stativet slik at alt renner ut etter rengjøring.

Gjæringstanken er trykktestet for opp til 2,4 bar. Den kan derfor brukes til å gjære under trykk, eller tvangskarbonere direkte med CO2. Med et Pressure Kit og et slangesett for lukket overføring kan man her sørge for en helt oksygenfri overføring av ølet til corneliusfat, noe som vil heve kvaliteten på det ferdige ølet betraktelig! Om ønskelig kan man servere direkte fra gjæringstanken.

Tanken er helt gjennomsiktig, slik at man har full kontroll på hvordan det går med gjæringen fra start til slutt, og hvordan sedimentene bunnfeller f.eks ved cold-crashing.

Viktig: Tanken må ikke fylles med væske varmere enn 50c, da vil plasten deformeres. Tankene trykktestes før utsending. Det anbefales å teste tanken på nytt etter 2 år.

Tanken kommer ferdig trykktestet fra fabrikk, med en påstemplet dato. Når denne passerer må tanken trykktestes for videre sikker bruk under trykk. Merk at FermZilla tanken kan bli levert med kort tid igjen fra fabrikkens trykktesting.
Se veiledning for hydro-testing her

OBS: Ved rengjøring med PBW eller lignende vaskemiddel som inneholder Sodium Metasilicate er det viktig å ikke ha for lang kontakttid. Dette gjelder alle typer PET gjæringskar. Det anbefales derfor aldri å ha PBW blanding i tanken lengre enn 20 minutter. Max effekt av PBW er forventet etter 10 minutter, og tid utover dette vil bare skade plasten.

Vi anbefaler også FermZilla All Rounder 60L dersom det brygges opp til 50 liter av gangen.


 

Inkludert:

  • 1 x All rounder tank
  • 1 x stativ i rustfritt stål
  • 1 x Gjærlås
  • 1 x Lokk med 2,5bar overtrykksventil
  • 1 x Håndtak i rustfritt stål
  • 1 x Stick-on termometer
  • 1 x klistremerke med litermål
  • 1 x FermZilla Red Plastic Pressure Kit
  • 1 x Ball lock med overtrykksventil
  • 1 x Floating Dip Tube filter     

 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent KegLand
Gruppe 1 Fermentering
Gruppe 2 Gjæringstanker
Gruppe 3 FermZilla


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Fermzilla 30L All Rounder komplett pakkemed Pressure Kit og overtrykksventilJa, fra denne ballongen serverte jeg en Lager øl etter EN UKE!!!; 5 dager gjæring under trykk i romtemperatur (20-22c), 2 dager cold-crashing med tvangskarbonering og volà! Servert. Juster trykk og temperatur, og la ballongen bli stående i kjøleskapet med en piknik kran for servering direkte hele tiden eller overføre til fat. Og ja, ølet blir bedre etter enda en uke til i kjøleskapet, men mer skal heller ikke til. Dette var en Mørk Meksikansk lager med SafLager S-189 gjær.
21290