MaltZilla Premium Elektrisk maltmølle MaltZilla Premium Elektrisk maltmølle MaltZilla Premium Elektrisk maltmølle MaltZilla Premium Elektrisk maltmølle MaltZilla Premium Elektrisk maltmølle MaltZilla Premium Elektrisk maltmølle MaltZilla Premium Elektrisk maltmølle

MaltZilla Grain Mill Premium

Elektrisk maltmølle med brett og trakt

Varenr:105906

MaltZilla Diamond Grain Mill Premium fra Kegland - Endelig er den her!

MaltZilla er en elektrisk maltkvern med 2 store diamantvalser, som sørger for at mølla skjærer maltet, og ikke bare knuser det. Dette resulterer i at mye av skallet på maltet forblir helt. Dette er svært gunstig med tanke på gjennomsiling og for å unngå stuck mash!

Maltkvernen kommer levert med monteringsbrett og trakt med 7 kg maltkapasitet.

3 490,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Ta kontakt for leveringstid.
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

MaltZilla Diamond Grain Mill Premium fra Kegland - Endelig er den her!

MaltZilla er en elektrisk maltkvern med 2 store diamantvalser, som sørger for at mølla skjærer maltet, og ikke bare knuser det. Dette resulterer i at mye av skallet på maltet forblir helt. Dette er svært gunstig med tanke på gjennomsiling og for å unngå stuck mash.

Etter mye testing har Kegland nå utviklet en maltmølle du ikke har sett maken til!
2 store valser i rustfritt stål dekket med diamanter gir blant annet veldig mye lengre levetid. Andre møller med to eller tre valser har en tendens til å bli slitt over tid, som gir et dårligere resultat.

Med integrert motor er man sikret en optimal hastighet på kverningen, i motsetning til en manuell mølle der hastigheten lett blir ujevn, som igjen påvirker kverningsgraden. Kjører du for lav hastighet tar det lengre tid, kjører du for fort ender du opp med mel.
Denne motoren er solid, sterk og godt beskyttet mot støv, og er bygget for å vare lenge!

Maltkvernen kommer levert med monteringsbrett og trakt med 7 kg maltkapasitet.

Motoren er på 24V og benytter anderson-plugg. Strømadapter med EU plugg er inkludert.

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
MaltZilla Grain Mill PremiumElektrisk maltmølle med brett og traktBeste maltkvern på markede til hjemmebryggere. Skjærer malten fint og rolig gjennom valsene. Står du mellom Grainfather sin grain mill og Kegland sin maltzilla, ville jeg uten tvil gått for Maltzilla. Billigere er den også. Opplever at grain mill, knuser malten gjennom valsene og det på en veldig høy hastighet i tillegg lager den voldsomt mye støy. Er veldig fornøyd med maltzilla, anbefalles. + stor kapasitet + skjærer malten fint, blir ikke knut til mel + lager svært lite støy - litt kronglete å montere sammen - stor og tung