Vanilje, stang, Bourbon, Madagaskar Vanilje, stang, Bourbon, Madagaskar Vanilje, stang, Bourbon, Madagaskar Vanilje, stang, Bourbon, Madagaskar

Vanilje, stang, Bourbon, Madagaskar

3 stk

Varenr:107993

Bourbon vaniljestang (Vanilla planifolia), grad A fra Madagaskar er overlegen med smak og aromatiske kvaliteter, noe som gjør Madagaskar vaniljestenger til den mest populære og ettertraktede vaniljesorten.

Bourbon vanilje er rik, mørk og kremaktig med en overveldende søt, smøraktig aroma. Madagaskar bourbon vaniljestang passer godt til mange bakverk, drinker og desserter.

159,-
-+
5på lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Madagaskar Bourbon Vanilljestang er veldig tydelig i sin smak og aromaprofil, i motsetning til alle andre vaniljestenger. Madagaskars vaniljestenger behandles ved herding. Denne teknikken produserer vanligvis vaniljestenger med høyere fuktighetsinnhold. Våre Bourbon vaniljestenger har et fuktighetsinnhold på mellom 25% og 33%. Ingen av vaniljestengene er verken brukket eller sprukket; en annen indikasjon på ekstremt høy kvalitet.

Dette er de fineste vaniljestengene importert rett fra lokale gårder på Madagaskar, hvor de har blitt dyrket og høstet på tradisjonell måte.

Vaniljeklassifisering er basert på lengden, utseendet (farge, tilstedeværelse av splittelser eller flekker) og podens fuktighetsinnhold.

Kvalitet: Premium (Grad A)
Farge: Mørkebrun til Svart
Lengde: 16 til 20 cm
Aspekt: Smidig med oljeaktig glans
Fuktighet: 25% til 33%
Vanillin: 1,5% til 2,5%
Vekt: ca. 3 gram per stk.

Dette krydderet er levert av Krydra.no som er en anerkjent leverandør spesialisert i kvalitetskrydder og krydderblandinger.
Krydra.no leverer naturlige og autentiske smaker, og setter høye standarder for både kvalitet og sortiment.

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser