Vår økologisk svart pepper kommer fra det fjellrike, tett skogkledde innlandet på Malabar-kysten i delstaten Kerala i sørvest i India.
Denne regionen blir generelt sett på som selve pepperstedet. Her dyrkes den av små jordbruksforeninger, høstet for hånd fra begynnelsen av desember til slutten av februar og forsiktig soltørket.
Andre navn: Tigerpepper, Malabarpepper, Svart pepper, svart pepperkorn
Tilbereding: Du får mest smak fra pepper når det er nymalt/nykvernet. En annen måte å tilsette smak av svart pepper pepper er hele. Ha de i en tesil eller lignende og fjern tesilen før servering. Pepper bør tilsettes mot slutten av kokingen for å unngå at de mister smak ved lengre koking.
Anbefalte bruksområder: Enkel å bruke og allsidig, svarte pepperkorn kan tilsettes hele, knuses eller males. Brukes vanligvis i vinaigretter, sauser, marinader eller kremet salatdressing.
Smak og aroma: Sterk, bitende
Ingredienser: 100% sort pepper
Oppbevaring: Oppbevares mørk og kjølig i en lufttett beholder
Allergener: Ingen kjente
Dette krydderet er levert av Krydra.no som er en anerkjent leverandør spesialisert i kvalitetskrydder og krydderblandinger.
Krydra.no leverer naturlige og autentiske smaker, og setter høye standarder for både kvalitet og sortiment.