Lakrisrot, skåret - Økologisk Lakrisrot, skåret - Økologisk

Lakrisrot, skåret - Økologisk

50 gram

Varenr:107997

100% naturlig og økologisk dyrket lakrisrot (Glycyrrhiza glabra)

Lakrisrot er en sofistikert matlagingsingrediens, med en elegant urtesmak og noter av anis og fennikel. Lakris fungerer like bra i salte retter som i søte retter.

74,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Ta kontakt for leveringstid.
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Harde lakrisrøtter gir mest smak når de trekkes i varm væske. Så te, sirup, sauser og vaniljesaus kan smaksettes med de karakteristiske anisnotene ved å tilsette roten, varme væsken og deretter fjerne den før servering. Øk intensiteten av smaken ved å øke mengden lakrisrot, eller forleng tiden som røttene er trekker i væsken.

Lakrisrøtter gir fortsatt sterke aromaer uten å måtte varmes opp. Som vaniljefrø kan de brukes til å smaksette sukker, og som tørkede einebær kan de brukes til å livne opp saltkurer.

Viltfugl som due, vaktel eller and er alle gode samarbeidspartnere, og det samme er svinekjøtt.

I en søt sammenheng er lakris en så stor smak at den fungerer bra som en hovedrolleingrediens, mot en nøytral bakgrunn, som en lakrisiskrem eller panna cotta. Lakris passer også godt til andre store smaker som ingefær og mynte, rabarbra og bringebær.

Dette krydderet er levert av Krydra.no som er en anerkjent leverandør spesialisert i kvalitetskrydder og krydderblandinger.
Krydra.no leverer naturlige og autentiske smaker, og setter høye standarder for både kvalitet og sortiment.

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser
60678