Denne variasjonen av Meatheads berømte Simon & Garfunkel-oppskrift har persille, salvie, rosmarin, timian og andre godbiter, som alle synger i harmoni. Strø over en spiseskje per halvkilo kjøtt to timer eller mer før matlaging. Dette er en "dry brine", der når saltet blir vått blir det til en lake og trenger sakte dypt inn, og forbedrer smak og saftighet.
Designet for kylling og kalkun, fungerer det flott på svin, kalv, sjømat, poteter, risotto og de fleste grønnsaker. Ikke dekk det til med saus! La det skinne på egen hånd! Det er ikke for sterkt for barn, men hvis du vil ha det sterkt, kan du tilsette chiliflak eller røykfylt chipotle. Rist før bruk.
MSG-fri, Non-GMO, Kosher Pareve og laget i USA.
Ingredienser:
Havsalt, krydder inkludert sort pepper, dehydrert hvitløk, brunt sukker, sukker, timian, gjærekstrakt, rosmarin, melassepulver, salvie, hvit pepper og sitronsyre