Ekstraktsett betyr at produsenten har blandet bær, frukt- og sukker-stoffer, og deretter redusert dette til en tykk sirup. Denne sirupen skal du røre ut i varmt vann, for deretter å tilsette gjær. Etter at gjæringen er over (ca 1-2 uker) skal cideren tappes over på flasker eller fat.

 

Du kan lese mer om fremgangsmåten for brygging av de ulike settene her: Brygging med Cider ekstraktsett. I ekstraktpakkene følger det med tørrgjær. Det følger også med en pose med søtningsmiddel slik at du selv bestemmer sluttresultet ut i fra egne preferanser. Er du i tvil bruker du halve posen med søtningsmiddel. Til ekstraktsettene må du også kjøpe en pose sukker. Dextrose (druesukker) anbefales. Mengden er oppgitt i beskrivelsen av hvert enkelt sett.

 

Vi har også satt sammen en utstyrspakke for ekstraktbrygging. Denne finner du her.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.