Omega OYL-605 Lacto

Omega OYL-605 Lacto

Ferskgjær til surning av øl

Varenr:106189
139,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Ta kontakt for leveringstid.
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse
Levilactobacillus brevis og Lactiplantibacillus plantarum (begge tidligere klassifisert som "Lactobacillus") blanding som kan brukes over et bredt temperaturområde.
L. plantarum, isolert i samarbeid med Marz Community Brewing, arbeider effektivt i den høyere enden av temperaturskalaen. Ikke la temperaturen gå over 35 °C, da kan bakteriene stoppe forsuringen. Maksimal forsuring utvikler seg innen 24 til 72 timer. Ekstremt humlefølsom, og selv 2 IBUer kan forhindre suring.

Gjærstamme: Levilactobacillus brevis og Lactiplantibacillus plantarum
Foretrukket gjæringstemperatur: 20-35°C

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Gjærtype Bakterier / Annet


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser