Puré Ananas 1 kg

Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varenr:100559

Kvalitets puré fra Franske Ponthier. Denne puréen kan brukes til baking, desserte, i drinker eller som smakstilsetning i øl, og gir en smak av ananas.

199,-
-+
3 på lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Kvalitets puré fra Franske Ponthier. Denne puréen kan brukes til baking, desserte, i drinker eller som smakstilsetning i øl, og gir en smak av ananas.

 

Når du tilsetter puré i øl anbefaler vi å tilføre i gjæringskaret mot slutten av stormgjæringen. Den inneholder noe gjærbar fruktose (se under). 
Merk at ved tilsetning av puré kan ølet få en noe syrlig/besk smak, og det anbefales å tilsette ca 500g laktose (melkesukker) mot slutten av koketiden. Laktose er ikke gjærbart sukker og vil derfor tilføres sødme og gi et mer balasert øl.

 

Opprinnelsesland: Costa Rica
Smak: kokos, mango, pasjonsfrukt, yuzu
Brix: 18,0, dvs 18g sukker pr 100g puré (SG 1.074)

 

Maison Ponthier chose Costa Rica for its pineapples. Pineapples grow mainly in hot countries in the southern hemisphere. Farming this tropical fruit requires unique expertise. The plant must be fertilised then harvested at the right time to guarantee the flavour. The pineapples grown for PONTHIER have a great many qualities: high sugar content, no acidity, sunny yellow colour, a fruity flavour and a fibrous texture exactly like the fresh fruit. The pineapples selected for PONTHIER purée are grown in verdant surroundings and the fruit is harvested by hand.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Ponthier


Support
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
2880
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.