Salsa Verde Tia Lupita - 240 gram

Salsa Verde

Tia Lupita - 240 gram

Varenr:105750

Ikke for sterk. Ikke for søt. Du vil like denne fine kraftfulle blandingen av friske tomater og milde jalapeños, blandet til salsa perfeksjon.

Inneholder: tomatillos, grønne jalapeños, vegetabilsk olje, koriander, hvitløk og salt.

Vår erfaring: Dette er en saus med god smak. Passer godt å blande inn i pasta, eller kjøttdeig. Den er ikke veldig sterk, men man kjenner jo litt varme…

149,-
-+
7på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Ikke for sterk. Ikke for søt. Du vil like denne fine kraftfulle blandingen av friske tomater og milde jalapeños, blandet til salsa perfeksjon. Vår Tia Lupita Salsa Verde passer med alt.  Vel, kanskje ikke med frokost blanding.  Men, den er fantastisk med kjøtt, fugl, sjømat, supper, eller hva som helst som går inn en tortilla lefse. Hector, har til og med blitt sett imens han heller sausen over en iskrem, men det er kanskje bare ham.

Tia Lupita Salsa Verde is Hector sin mor’s orginale oppskrift for grønn hotsauce. Ingen tilsetningsstoff. Hver flaske av Tia Lupita Salsa Verde inneholde bare seks helt naturlige, ikke-GMO, og glutenfrie ingredienser uten tilsatt sukker, og veldig lite salt. Men, sausen er fantastisk, og har karakter. Masse.

Styrke: 2/10

Ingredienser: tomatillos, grønne jalapeños, vegetabilsk olje, koriander, hvitløk og salt.

Teknisk info

Produktinformasjon

Chili-type Jalapeno
Styrke 2


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser