Sorbistat 100g - avslutter gjæring

Sorbistat 100g

Kaliumsorbat E202

Varenr:102636

Sorbistat er kaliumsorbat som dreper all gjær når det tilsettes.

Er optimal å bruke for å avslutte gjæringsprosessen og tilsette mer sødme uten av gjæren skal begynne å jobbe igjen.
Den bør brukes når gjæringsprosessen er ferdig og ikke for å drepe villgjær før gjæringsprosessen. I det tilfelle bør man bruke sulfitt (Campden)

89,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Kaliumsorbat - kalles også sorbistat eller potassium sorbate

Kaliumsorbat fungerer som en stabilisator og forhinder re-fermentering i øl, vin, juice og cider. Middelet benyttes også i meieri-produkter. Kalimsorbat kommer som et granulat og løser seg enkelt opp i vann.

Dosering: 1-2g / 10 liter.
NB! Benyttes alltid sammen med tilsvarende mengde Campden (kaliummetabisulfitt)

Link til datablad

Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser
21254