Grainfather Cam Lock Conversion Kit Grainfather Cam Lock Conversion Kit Grainfather Cam Lock Conversion Kit

Grainfather Cam Lock Conversion Kit

Ombyggingssett til Cam Lock koblinger

Varenr:101972

Inneholder deler og instruks for å bygge om stigrør, motstrømskjøler og resirkuleringsarm på Grainfather til Cam Lock hurtigkoblinger.
Settet leveres nå med ny sirkulasjonsarm med camlock ferdig montert! Tidligere måtte man kutte den gamle sirkulasjonsarmen med baufil for å montere en klemringskobling, dette slipper du altså nå. I tillegg er denne sirkulasjonsarmen noe høyere enn den som leveres med Grainfather, slik at det nå er mulig å ta av lokket uten å løsne sirkulasjonsarmen.

OBS: Passer ikke på Grainfather G30 kjøpt etter januar 2022, pga endring i gjengedimensjon på modellen.

 

Se David Heaths video om ombyggingssettet her!

499,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

OBS: Passer ikke på Grainfather G30 kjøpt etter januar 2022, pga endring i gjengedimensjon på modellen.

Grainfather Connect er et flott system med mange gode funksjoner. På den annen side kan alt bli bedre….. Vi har mang en gang irritert oss over skrukoblingene – hvorfor har man ikke hurtigkoblinger når man skal bytte mellom resirkuleringsarm og motstrømskjøler?


Det mest vanlige hurtigkoblingssystemet innen den profesjonelle bryggerverden er Tri-clamp. Dette systemet er forholdsvis dyrt, og man er uansett nødt til å skru på og av – og ikke minst holde styr på pakning …. For hjemmebryggere er Cam-lock er svært godt alternativt – funksjonelt og rimelig.


Vi på Ølbrygging har satt sammen et ombyggingssett med de nødvendige delene du trenger for å få et Cam-lock® system på din Grainfather. Settet leveres nå med ny sirkulasjonsarm med camlock ferdig montert! Tidligere måtte man kutte den gamle sirkulasjonsarmen med baufil for å montere en klemringskobling, dette slipper du altså nå! I tillegg er denne sirkulasjonsarmen noe høyere enn den som leveres med Grainfather, slik at det nå er mulig å ta av lokket uten å løsne sirkulasjonsarmen.
Når du har utført monteringsjobben vil du få et system som vist på bildet, med økt funksjonalitet og mindre belastning på festepunktene fra arm til bryggekjele.

Med Camlock på Grainfather vil det også være mulig å bruke Brewzilla Whirlpool Arm som ekstrautstyr.

 

Se David Heaths video om ombyggingssettet her:

 

Teknisk info


Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
John22.11.2022Upassende?
Grainfather Cam Lock Conversion KitOmbyggingssett til Cam Lock koblingerStyr unna hvis du har nyere GF. For min del endte det med ødelagt kuleventil og ubrukelig bryggenaskin. Denne informasjonen ble først tatt med i nettbutikken etter at jeg bestilte. Møkkaprodukt.
Grainfather Cam Lock Conversion KitOmbyggingssett til Cam Lock koblingerLett å montera og fungerer akkurat som eg hadde håpa på. Var først litt uheldig med at det ikkje skulle mykje til for at Cam Lock koblinga løyste ut, men fekk raskt tilsendt ny og då vart det bra. No går det lett og kjapt å montera og demontera resirkuleringsarm og motstrømskjølar sjølv for meg med dårlig håndfunksjon. Ein fin oppgradering for å gjera bryggeprosessen litt enklare. Anbefales :)