Vakuumpakking forlenger holdbarhet på nær sagt alle typer mat, malt og humle med opptil 5 ganger. Den kan vakuumere poser, bokser og har marineringsfunksjon. Marineringsfunksjon er implementert i maskinen. Helt suverent for hurtigmarinering. Prossessen er på under 15 minutter.
Å vakuumere åpnede poser med humle eller malt vil forlenge kvaliteten på råvarene. Spesielt om det er lenge til neste gang råvarene skal brukes. Å vakuumere humle, malt, ferskvarer, grønnsaker osv vil gjøre at kvaliteten bevares lengre.
Denne vakuumaskinen har et integrert rom til vakuumposer på rull, med kutter.
Vakuumpakket mat eliminerer luft / oksygen, det betyr naturlig å bevare de organoleptiske egenskapene (smak og utseende) lenger og dermed beholde kvaliteten på maten opptil 5 ganger lengre.
Pakkens innhold
- Perfetta Vakuumpakker
- Slange for tilkobling til bokser og marinerings funksjon. Kutter for å åpne vakuumposer ligger på innsiden av lokket.
- Innebygd vakuumpose kutter integret i maskinen så du raskt og enkelt kan lage de posene du vil om du velger å ha vakuumposer på rull.
- Vakuumposer på rull. 30x300 cm
- 5 ferdigkuttet vakuumposer 20x30 cm
- Instruksjonsmanual
- Oppbevaringsguide for vakuumpakking.
Hovedtrekkene
- Digital vakuumkontroll Innovativ forhåndsinnstilling av vakuumnivå
- Pulsfunksjon for manuell vakuumkontroll for å bevare skjør og delikat mat
- Profesjonell ytelse med dobbel pumpe
- Lett å bruke Lock & Unlock System
- Praktisk visningsvindu for korrekt poseposisjon
- “ActiSeal3D” -funksjon med automatisk sveising av vakuumposene for å oppnå det beste resultatet under alle omstendigheter og unngå utilstrekkelig eller overdreven sveising
- "MARINATING" -funksjon for å marinere maten på noen minutter (ca 12 min.) i Magic Vac Square Canister
- Væsketett brett, helt avtakbar og oppvaskmaskin-trygg
- I samsvar med energisparende direktiv ErP