Øl og mat hånd i hånd - bøker - ølbrygging

Øl og mat hånd i hånd

Varenr:100632

Av Colin Eick, Thomas Horne og Eivind S. Platou

Denne boka presenterer de 27 vanligste øltypene og gir forslag til matretter som passer til hvert øl.

Øltypene beskrives inngående med hensyn til smak og farge. Til hvert øl gir forfatterne et utvalg matforslag og presenterer oppskrifter.

Her er kjente følgesvenner som pils og taco og klassikere som belgisk wit og moules frites, bitter og fish and chips, men også originale kombinasjoner som IPA og gulrotkake, porter og sjokoladekjeks og festmat som belgisk trippel og helstekt gårdskylling.

349,-
-+
10på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Av Colin Eick, Thomas Horne og Eivind S. Platou

Denne boka presenterer de 27 vanligste øltypene og gir forslag til matretter som passer til hvert øl.

Øltypene beskrives inngående med hensyn til smak og farge. Til hvert øl gir forfatterne et utvalg matforslag og presenterer oppskrifter.

Her er kjente følgesvenner som pils og taco og klassikere som belgisk wit og moules frites, bitter og fish and chips, men også originale kombinasjoner som IPA og gulrotkake, porter og sjokoladekjeks og festmat som belgisk trippel og helstekt gårdskylling.

Enten øl og mat serveres til fredagskos eller som selskapsmat til mange, gir denne boka inspirasjon og oppskrifter. Alle instruksjoner er enkle å følge, og boka har flere registre som gjør det mulig å finne fram til ditt eget favorittøl og din egen favorittmat.

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser