Optikeg fat for G-kobling, 20 liter - Fat og tilbehør - Ølbrygging Optikeg fat for G-kobling, 20 liter - Fat og tilbehør - Ølbrygging Optikeg fat for G-kobling, 20 liter - Fat og tilbehør - Ølbrygging

Blefa 20 liter Optikeg

fat uten stigrør

Varenr:100272
Optikeg fat for G-kobling, 20 liter - Fat og tilbehør - Ølbrygging
1 199,-
-+
2på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

20 liters kvalitetsfat fra tyske Blefa gmbh. Produsenten gir hele 30 års garanti på dette fatet, og de har levert over 30 millioner fat til bryggeribransjen siden 1968. Hvert fat gjennomgår test og kvalitetskontroll før de sendes ut fra fabrikk.

 

OptiKeg  er produsert i rustfritt stål, med en sokkel og topp av gummi, for bedre beskyttelse. Dette gjør også at de enkelt kan stables. 

Fatet kommer med kobling av G-type, dvs tilsvarende bryggerifat. Vi har her valgt å benytte kobling og stigrør fra anerkjente Micro Matic, for å sikre gjennomgående kvalitet i alle komponenter.

Normalt har bryggerifat en sikring som gjør at stigrøret ikke kan skrus opp uten spesialverktøy. Her er denne sikringen fjernet. For å skre opp og igjen kan det være praktisk med en fatnøkkel for G-koblinger, se under tilbehører listet under.

 

Merk: for å tappe øl vil du også trenge en fatkobling fra ditt tappeanlegg. benytt for eksempel vår Micro Matic fatkobling for G-kobling, se under.

 

Teknisk info:
Vekt: 3,8kg
ytre Ø: 237mm
høyde: 572mm

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
1435